The Beach Boys – Sunflower (1970)

Det skulle ikke forundre meg om det var Mike Love som trumfa gjennom coverversjonen av Cottonfields som åpner denne plata. Mannen var/er jo livredd alt som ikke har stor kommersiell apell. Versjonen er jo forsåvidt trivelig nok den, men er kvalitetsmessig et stykke unna resten av plata. Dennis Wilsons’ “Slip on Through” er en bedre indikator på hvilken bra plate dette er, og låtene og synginga hans på denne plata er veldig bra. Bruce Johnston bidrar med to knallåter i “Deirdre” og “Tears in the Morning”, hvor den siste er en av syttitallets beste låter og vel faktisk også ble covret av Thulsa Doom for en del år siden. Husker at videoen hadde relativt stor rotasjon på tv en periode, den perioden hvor musikkvideoer og chatverter ga tv-kanalene penger i kassen. Brian Wilson sliter vel litt med “helsa” på dette tidsrommet, men har noen gode leftovers fra andre sessions og leverer også noen nye, fine låter. Alt i alt er dette en knallbra plate!

Beste låt: “Tears in the Morning”

WiMP

Spotify

20141218-105310.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to The Beach Boys – Sunflower (1970)

  1. Lars Rune Kristiansen says:

    Yo, hvilken versjon er det du har av Sunflower egentlig? US kanskje, for Cotton Fields er ikke på min, tror den bare var en singel. Kul blogg, mye tørrvittige betraktninger. Keep up the good work! LarsRK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s