The Beach Boys – Pet Sounds (1966)

En av tidenes aller, aller, aller beste plater. Perfeksjonisme. Takk til en langhåret professor ved UiA som spilte denne for meg i en av de mange “ta en røyk på kontoret og prate piss”-stundene vi hadde under studietida. Jeg ble helt satt ut for dette var et helt annet Beach Boys enn det jeg hadde hørt tidligere. Fantastiske låter, vidunderlige arrangement og en mulighet til å sette seg ned i 35 minutter og få tømt hodet for mas. Mye god mentalhygiene i denne plata. Et definitivt “must” i enhver platesamling, gjerne i flere utgaver. Jeg har tre…

Beste låt: “God Only Knows”

WiMP

Spotify

20141218-100534.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s