The Beach Boys – Holland (1973)

Irriterende nok fulgte ikke sjutommeren med da jeg fant denne plata i bruktsjappa. Plata består nemlig av en 12″-lp og en 7″-ep, eller en og en halv plate som Beach Boys skriver på coveret. Plata er dritbra og kan trygt anbefales. Låtene er bra og stemningen blir god i stua. Til og med Mike Love har en bra låt på plata! Litt fjollete er vel deler av “California Saga”, men det gjør ikke så mye. Albumet er det siste ordentlig bra fra denne gjengen med tærne i sanda og hodet i skyene. Sol, sjø og sommer til folket, men denne gang på en langt mer moden musikalsk måte enn i tiåret før.

Beste låt: “Sail on, Sailor”

WiMP

Spotify

20141218-132147.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s