The Beach Boys – Carl and the Passions “So Tough” (1972)

Ta vekk Bruce Johnston og (iallefall i stor grad) Brian Wilson og erstatt dem med to sørafrikanske musikere og låtskrivere. Resultatet? Et totalt forvirra og retningsløst band. Brian Wilson bidro på og med noen låter, men holdt seg mest unna og Johnston slutta vel av den grunn. Låtmaterialet spriker i alle retninger og bandet havner såpass i spagaten at de pådrar seg en liten lyskestrekk. Ujevnt og ikke altfor sprekt, men det er fortsatt Beach Boys så kvaliteten er høyere enn mye annet ræl fra samme tida. Nykommerne Chaplin og Fataar skrev den beste låta, “Hold on, Dear Brother”, som vel høres mer ut som noe de kunne skrevet for the Band og Dennis Wilson hinter om at han kommer til å lage en svulstig soloplate om ikke altfor lenge…

Beste låt: “Hold on, Dear Brother”

WiMP

Spotify

20141218-123242.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s