Bangles – All over the Place (1984)

Mmmm. Den første plata til the Bangles er deres beste. Blir liksom aldri lei av den. Den har hits, hooks og jingle-jangle, alle ingrediensene som skal til for å tilfredsstille meg. I tillegg har de Susanna Hoffs, herregud så pen hun både var og er. Det nærmeste man kommer drømmedame (foruten kona, selvsagt). Hun kan synge, lage låter og spiller Rickenbacker 12-strenger som en Gud (Susanna, ikke kona). Plata har relativt kort spilletid, som gode popplater skal ha, men de rekker 10 knallbra låter på en halvtime. Det holder i massevis! Pur popglede! Fantastisk debutplate! Sommer i hjertet! Hvorfor blir det ikke gitt ut flere album som dette?

Beste låt: “Going Down to Liverpool”

20140527-101048.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s