Bangles – Different Light (1986)

Mer hits, litt mindre hooks og jingle-jangle. Andreplata til Bangles er slett ikke ulik forgjengeren, men har en mer usjarmerende produksjon. Det er ikke alltid at større budsjett betyr et bedre produkt. Til tross for et mye mer polert lydbilde er det fortsatt en bra plate, men mister som sagt bittelitt på sjarmen. Det står iallefall ikke på hits, “Manic Monday” og “Walk Like an Egyptian” er to av deres største, men samtidig er begge skrevet av andre. Hvis man i tillegg tar med coverlåtene “If She Knew What She Wants” og “September Gurls” har man de fire beste låtene på plata. De egenskrevne låtene med unntak av fine “Following” er i stor grad litt grå fyllmasse og jeg våger påstanden at de beste egne låtene havnet på debuten drøye året før.

Beste låt: “Manic Monday”

WiMP

Spotify

20140527-110016.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s