The Band – The Band (1969)

“Den vanskelige andreplata”. Pøh! Ikke vanskelig i det hele tatt. Ett år etter den glimrende debutplata slipper the Band en vel så bra plate. Det svinger så vanvittig og låtene er så bra. “The Night They Drove Old Dixie Down” er enda en av tidenes beste låter skrevet av Robbie Robertson. Er jeg forutsigbar? Selvsagt! Det er en grunn til at mange sier det samme. Ofte kan det verifisere en form for sannhet. Jeg gidder ikke å lete hardt og samtidig vri hjernen min for å finne en litt mindre kjent låt som platas beste, når det er denne låta som gir meg sug i magen og kiling i nakken. Det er bedre å la seg styre av følelser noen ganger enn å gjennomanalysere plater kaldt og metodisk. The Bands musikk dreier seg mest om følelser…

Beste låt: “The Night They Drove Old Dixie Down”

WiMP

Spotify

20140513-114340.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s