The Band – Music from Big Pink (1968)

Jeg skulle likt å være i det rosa huset, for Big Pink er nemlig et hus (men det visste du kanskje), da the Band lagde denne plata. Sett hvordan de satte sammen låtene til det som vel må være en av de beste debutplatene gjennom tidene. Sett dem ta en øl og diskutere hvem som skulle synge den nye låta til Robertson i et band hvor alle medlemmene kan synge lead, i tillegg til å være glimrende musikere. Litt usikker på om Garth Hudson sang lead, men det kan være det samme. Tenk å være der når “The Weight” endelig sitter! Alle som har vært innom et band kjenner følelsen når man skjønner at “dette er virkelig en kjempelåt”, når det i tillegg er en av tidenes aller beste låter på en av de beste platene blir det spesielt. Ikke det at de kunne vite det, men allikevel…

Beste låt: “The Weight”

WiMP

Spotify

20140513-102838.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s