Bad Company – Bad Company (1974)

To karer fra Free, en gitarist fra Mott the Hoople og en bassist som var innom King Crimson. Greit utgangspunkt for et band…

Plata åpner med bandets største hit og beste låt, “Can’t Get Enough”. Fy søren så bra Paul Rodgers synger! Jeg oppdaget Rodgers gjennom “All Right Now” med Free og kjøpte “Fire and Water” i en av rockeperiodene mine, denne var i starten av nitti-tallet. Hadde det ikke vært for synginga til Rodgers hadde Bad Company vært et relativt ordinært rockeband med relativt ordinære låter. På egen hånd løfter han bandet og låtene opp av gjennomsnittligheten! Gitarist Mick Ralphs står sammen med Rodgers for mesteparten av låtene og er jo en særs dugelig gitarist. Jeg hadde glemt ut hvor døll “The Way I Choose” var og den klarer selv ikke Paul Rodgers å berge, han har tilogmed skrevet den. Kjedelig sak, men foruten den er dette et glimrende gubberockalbum for gubber av begge kjønn og i alle aldre.

Beste låt: “Can’t Get Enough”

WiMP

Spotify

20140506-131537.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s