Anita Baker – Rapture (1986)

Noe så sjeldent som et soulalbum fra åttitallet i platebunken, gitt. Fint er det også. Den superfine singelen “Sweet Love” husker kanskje de med åttitallsoppvekst, ellers er vel dama passe ukjent til tross for en del Grammys og suksess i de forente statene av Amerika. Litt kleint låter det jo, som det meste fra denne tida, men dama synger som de gamle souldamene. Jeg synes denne plata er morsommere å høre på enn Whitney og Mariah og de andre hylende småjentene, og selv om jeg ikke er en sucker for sjangeren, liker jeg plata godt. Fine låter i nevnte “Sweet Love”, “Caught Up in the Rapture of You”, “Mystery”, “Same Old Love” og “Watch Your Step”. Vel verdt de førti-femti kronene den koster deg i bruktkassene rundt omkring…

Beste låt: “Sweet Love”

WiMP

Spotify

20140506-141710.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s