Aztec Camera – Love (1987)

Det hjelper ikke at kaka er god inni hvis den har marsipanlokk! Jeg fordrar ikke marsipan. Marsipanlokket på denne plata er lydbildet som inneholder alle de verste og mest brukte klisjeene fra feil side av åttitallet og valget av sessionmusikere fra L.A. Grusom synthblåserekke, kjip trommeprogrammering og fæl trommelyd. Musikerne er superflinke de, men passer vel bedre inn på en Chick Corea-plate fra samme periode. Jeg nevner i fleng; Dave Weckl, Marcus Miller, Steve Jordan, Steve Gadd og Will Lee. Alle er vel mer kjent fra fusionband, med unntak av Gadd som har gjort fantastiske ting på andre plater, men som vel druknet seg i bøtta med kokain og alkoholbadekaret store deler av åttitallet. Noe forøvrig også Roddy Frame gjorde så det er slett ikke umulig at de badet sammen.

Noen av låtene er ikke så verst som låter, men de grusomme arrangementene får dem til å minne om Simply Red, noe som i min bok er negativt. Det eneste unntaket er superhiten “Somewhere in My Heart”, forøvrig Frames største hit, som jo er en kjempelåt. Resten er en trist affære, dessverre…

Beste låt: “Somewhere in My Heart”

WiMP

20140429-111126.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s