The Attractions – Mad About the Wrong Boy (1980)

Backingbandet går solo. Ikke det vanligste kanskje, men the Attractions gav nå ut denne plata uten Elvis Costello. Musikalsk er det ikke så langt unna stilmessig, men et lite stykke unna på låtskrivingsferdighetene. Ikke synger de like bra heller, men plata er ikke så verst. Hovedsakelig powerpoplignende saker, hvor de fleste er skrevet av keyboardist Steve Nieve, enten alene eller sammen med kjæresten, da under pseudonymet Brain & Hart. Ingenting stinker, men ingenting lukter roser heller. Det lukter mest luftfrisker med syntetisk blomsterduft og den lukta legger man merke til en liten stund før den blir en umerkelig del av rommet…

Beste låt: “Mad About the Wrong Boy”

Ikke tilgjengelig for streaming

20140424-100455.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s