The Association – Insight Out (1967)

Tredjeplata til the Association er fylt med glad sekstitallspop med fine harmonier og topp stemning. Et snev av psykedelia klarer de også å dra inn, noe som selvsagt var tidsriktig korrekt. Det låter akkurat sånn som jeg liker det og jeg tror aldri jeg blir lei av denne typen sekstitallsmusikk så lenge låtene holder. Det gjør iallefall superhiten “Windy”, “Never My Love” og den nydelige “On a Quiet Night”, den siste er forøvrig skrevet av P.F. Sloan, som vel skrev bedre låter for andre enn han var som artist sjøl. De øvrige låtene holder også bra standard, altså. Fordelen med sekstitallsmusikk som dette er at alle låtene er så korte, at skulle det dukke opp en kjip låt er den snart slutt. Hele dette albumet varer vel ikke stort mer enn en halvtime. Og for en trivelig halvtime!

Beste låt: “Windy”

WiMP

Spotify

20140410-141313.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s