Any Trouble – Where Are All the Nice Girls? (1980)

Jeg er godt over gjennomsnittet interessert i det britiske plateselskapet Stiff Records, noe som vil synliggjøre seg videre i denne platesamlingsgjennomgangen, og har plukket med meg utgivelser derfra jeg finner i årevis. Any Trouble gav ut to album på Stiff og takk for det. Jeg tviler nemlig på at jeg hadde hørt denne plata hvis det ikke hadde vært for samlergenet i meg og det ville vært et stort tap. Dette er nemlig en perfekt powerpop-plate uten et eneste dødpunkt!

Clive Gregson har skrevet et knippe knallbra låter og samlet dem på et album som du finner i bruktsjappene til en femtilapp. Det er for mange bra låter til å nevne noen spesielt og det blir vanskelig å velge kun én til slutt. Plata ruller fra det ene gode refrenget til det neste, fra det ene gode gitarriffet eller hooket til det neste og i det plata er slutt sitter man med følelsen at man vil ha mer…

Anbefales mer enn sterkt!

Beste låt: “Girls Are Always Right”

Spotify

20140409-110254.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s