Any Trouble – Wheels in Motion (1981)

Andreplata til Any Trouble er en fin plate, men et lite stykke unna den fantastiske debutplata. Låtene er litt svakere, noe som vel ikke er uvanlig på en andreplate. Det finnes mange eksempler på at man har spart opp mye bra til førsteplata, for så å slite litt mer når man må skrive låtene på kortere tid til den neste. Det som er kjipt for Any Troubles del er at førsteplata er så bra at den får andreplata til å virke som en under middels plate, noe den definitivt ikke er. Plata er nemlig bra den.
Den største forskjellen er i sound og skifte av produsent. Der den første plata låter tørt og tight, låter den andre klanga og stort, noe jeg ikke synes kler musikken så godt. Riff og hooks stikker ikke ut og ligger mer inne i ei smørje. Heldigvis er låtene såpass gode at de holder interessen (nesten) oppe gjennom hele plata, men man sitter med en følelse av at “alt var bedre før”…

Beste låt: “Trouble with Love”

Spotify

20140409-114742.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s