Amason – Amason (2013)

En EP med noe som er omtalt som en svensk supergruppe. Jeg må ærlig talt si at jeg ikke har hørt om alle disse folkene før, men han ene har jeg hørt om. Gustav Ejstes. Så stort var suget etter noe nytt fra favorittene mine i Dungen at jeg måtte google litt for å finne ut hva som skjer med de folkene. Reine Fiske, gitaristen, spiller jo med både Motorpsycho og Elephant 9 i Norge, bassisten har sitt eget band, men hva gjør Gustav? Jo, han spiller i Amason. Et forholdsvis nytt band med én EP og noen singler på samvittigheten.

Bandet består av foruten nevnte Ejstes av folk fra Miike Snow, Idiot Wind og Little Majorette. Hun dama fra Idiot Wind som synger, Amanda Mattson, synger veldig kult og jeg liker låtene også veldig godt. Litt sånn “typisk svensk indie” over det hele. Gode melodier, fine hooks og jeg gleder meg til hel plate! Såpass mye at jeg gjerne spiller denne EP’en to-tre ganger på rappen når jeg setter den på.

Beste låt: “Älgen”

WiMP

Spotify

20140402-142340.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s