The Alarm – The Alarm (1983)

Debut-EP’en til the Alarm åpner med kjempehiten “The Stand”, en låt som fortsatt holder seg godt. Husker fortsatt det meste av teksten, noe som indikerer at jeg hørte mye på den låten. På “Across the Border” er de atskillig mer punka, litt sånn i Ruts/Clash-gata, før de er tilbake til folkinspirert rock i “Marching On”. Bandet plasserer seg stilmessig et sted midt i mellom Dexy’s Midnight Runners og the Waterboys. De fem låtene på EP’en er såpass bra at jeg lurer på om jeg må investere i fullengderen “Declaration” som kom året etter. Den er ikke akkurat spesielt dyr og etterspurt på bruktmarkedet, tror jeg.

WiMP (hele EP’en er inkludert på denne samleskiva fra de første årene)

Beste låt: “The Stand”

20140331-121229.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s