Adam and the Ants – Prince Charming (1981)

Den tredje, og siste, plata med Adam and the Ants før Adam gikk solo er nok en bra plata, men er hakket for polert til at den har det samme bittet som er i de to foregående. Inkluderingen av blåserekke er f.eks ikke den beste ideen på de låtene det er gjort. Dette er plata med de tre av de største hit’ene “Prince Charming”, “Stand and Deliver” og “Ant Rap”. Hvorfor den førstnevnte ble en hit skjønner jeg fortsatt ikke. Jeg synes den, sammen med “Mowhok” er platas dårligste spor. Problemet med den polerte produksjonen er først og fremst at den “usynliggjør” en del av låtene og får dem til å fremstå som fyllmasse, der tilsvarende låter på de første platene “tar” sin plass gjennom å være røffere eller annerledes. Her er det strømlinjeform som gjelder.

Beste låt: “Stand and Deliver”

WiMP

Spotify

20140327-120919.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s