Plateprat

Da er det på tide å få litt fart i denne skrivinga igjen. Tenkte å opprette en egen kategori for musikknerden i meg og kalle den “Plateprat”. Inspirert av en blogg jeg ble tipset om av en kompis, hvor ei dame skriver om platesamlinga til mannen sin, tenkte jeg å ta for meg min egen vinylsamling, plate for plate. Det eneste dogmet som gjelder er at platene skal omtales i den rekkefølgen de er kategorisert, og at omtalen skal skrives i løpet av den tiden det tar å høre plata.

20140320-101311.jpg

This entry was posted in Plateprat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s